CENTRUL DE DIAGNOSTIC IMAGISTIC – SPAD Imaging International

Computer Tomograf Siemens Somatom go.Top 128 Slice Cardiovascular Edition

METODA DE IMAGISTICA SECTIONALA CU RAZE X
tcc

Computer Tomograf Siemens Somatom Emotion: Imagini de cea mai inalta calitate utilizand doze foarte mici de radiatie X (CARE Dose 4D). Metoda utilizata in evaluarea patologiei vasculare si traumatice cranio-cerebrale, a celei malformative vasculare, a leziunilor tumorale intra si extranevraxiale, a patologiei degenerative, diagnosticul afectiunilor orbitei si sinusurilor fetei, diagnosticul si bilantul evolutiv al afectiunilor inflamatorii si tumorale al cailor aero-digestive, evaluarea adenopatiilor cervicale, a patologiei partilor moi cervicale, caracterizarea imagistica a leziunilor focale si si difuze ale parenchimului pulmonar, a afectiunilor mediastinale tumorale si netumorale, inclusiv vasculare, inflamatorii infectioase si malformative sau/si traumatice, diagnosticul …. pentru aparatul cardiovascular se pot realiza examinari de tip angio-CT, Cardiac CT, Coronary Calcium Scoring (Scor calciu coronar) si Coronary CTA (AngioCT coronar).

Citeste mai mult 

Rezonanta Magnetica

METODA NEINVAZIVA CU ACHIZITII MULTIPLANARE CE UTILIZEAZA CAMPUL MAGNETIC
mrc

Rezonanta Magnetica Siemens Magnetom Symphony 1,5 tesla. Studiu imagistic de inalta rezolutie utilizat in evaluarea superioara a patologiei vasculare, inclusiv prin studiile de angio IRM, a celei malformativ-congenitale inclusiv in “vitro”, a leziunilor tumorale, inflamatorii si infectioase, intra si extranevraxiale ale sistemului nervos central si periferic, decelarea mult mai precoce a leziunilor vasculare cerebrale si de mici dimensiuni, a patologiei degenerative a substantei albe si cenusii, diagnosticul afectinilor orbitei si sinusurilor fetei, diagnosticul si bilantul evolutiv al afectiunilor inflamatorii si tumorale ale cailor aero-digestive, evaluarea adenopatiilor cervicale, evaluarea patologiei focale a sanului cu posibilitatea caracterizarii superioare a leziunilor maligne si …

Citeste mai mult

Second opinion

INTERPRETARE EXAMINARI CT SI RM
sec

Centrul nostru de diagnostic imagistic va pune la dispozitie serviciul Second Opinion, prin care pacienti sau medici pot cere o a doua opinie sau re/interpretarea examinarilor CT siRM efectuate in alte centre medicale. Pentru mai multe informatii contactati-ne telefonic la numarul 0251.59.66.44 sau la sediul nostru din Str. Gheorghe Doja Nr. 8 Craiova.