spad imaging logo

SPAD IMAGING este o clinică al cărei profil medical constă în efectuarea de investigații imagistice de înaltă performanță, de tip computer tomografie și imagistică prin rezonanță magnetică, cu aparate de ultimă generație SIEMENS cu scop diagnostic și care au menirea să înlesnească conduitele terapeutice ulterioare. Se adresează oricărui grup de persoane – copii, adulti, vârstnici – persoane cărora noi le acordăm toată atenția, scopul fiind unul singur, nobil de altfel, să putem ajuta!

Istoric.

In anul 2007 un grup de 3 medici radioimagisti entuziasti -un “vizionar” si doi “scoliti” in tari europene de prestigiu Elveția si Franța – s-au hotărât să pună umărul la înființarea unei firme de “diagnostic imagistic” – Imagistica prin rezonanță magnetică și Computer Tomografia. Cunoscând progresul tehnologic din imagistica medicală SPAD a implementat încă de la început un nou standard în consultul medical imagistic, bazat pe protocoale noi, moderne, efectuate cu echipamente de ultimă generație, cu acuratețe sporită în diagnosticare. Standardele noastre au fost aliniate celor mai bune centre imagistice din lume.

Dezideratele firmei sunt: SERIOZITATE, PROFESIONALISM, ACURATETE DIAGNOSTICA.

Timpul și-a spus cuvântul și toate acestea s-au împlinit. De-a lungul activității SPAD IMAGING a avut un număr important de parteneri, astfel încât a reușit într-un interval scurt de timp să devină un brand cunoscut în domeniul imagisticii medicale, atât la nivelul Judetului Dolj, dar și la nivel național și internațional.